Dit is een afdruk van de website www.kunst.nl van Business Art Service (BAS) op 02-08-2014.
Copyright 2012 | Business Art Service (BAS)

Werken bij BAS

Business Art Service (BAS), marktleider in kunstverhuur en -verkoop aan bedrijven en instellingen in de Benelux, zoekt regelmatig nieuwe medewerkers ter versterking van haar team in Nederland en België.

Onze organisatie

Iedere dag zetten bijna 50 "BASsers" in Nederland en België zich in voor de tevredenheid van opdrachtgevers en het succes van BAS. Onze organisatie bestaat uit drie afdelingen (sales, collectie en logistiek), ondersteund door staf afdelingen (financiën, P&O/secretariaat en facilities).

De afdeling sales is verantwoordelijk voor alle contacten met zowel bestaande opdrachtgevers als nieuwe opdrachtgevers, en bestaat uit art consultants (kunst adviseurs), commerciële binnendienst medewerkers en telemarketeers.

De afdeling collectie zorgt voor de actualiteit en diversiteit van de kunstcollectie. Bovendien is de afdeling verantwoordelijk voor alle voorselecties van kunstwerken voor kunstexposities bij opdrachtgevers.

De afdeling logistiek is verantwoordelijk voor de feitelijke wisselingen van- en aanvullingen op kunstcollecties bij bestaande opdrachtgevers en voor nieuwe inrichtingen bij nieuwe opdrachtgevers.

Regelmatig vacatures

BAS verwacht ook de komende jaren een mooie groei te kunnen realiseren. Om hieraan bij te dragen worden regelmatig nieuwe medewerkers gezocht. Op dit moment heeft BAS geen openstaande vacatures.

 

 

Open sollicitaties

Open sollicitaties naar de functies van art consultant, commerciële binnendienst medewerker en inrichter zijn welkom. Deze kan je (uitsluitend) via e-mail richten aan Dehlia van Herwijnen, via peno@kunst.nl. Naast je CV ontvangen we graag een korte motivatie. Je ontvangt niet direct een reactie, maar je gegevens worden bewaard voor toekomstige vacatures.

*Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.
Werken bij BAS