Werken bij Kunst.nl

Voel je je aangetrokken tot ons werkveld en onze bedrijfscultuur? Beschik je over de juiste kwalificaties en spirit? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Onze organisatie

Bij Kunst.nl zetten we ons iedere dag met veel plezier in om de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen. Onze organisatie bestaat uit drie afdelingen (sales, collectie en logistiek), ondersteund door staf afdelingen (financiën, P&O/secretariaat en facilities). In totaal zijn we met ongeveer 40 medewerkers.

De afdeling sales is verantwoordelijk voor alle contacten met zowel bestaande opdrachtgevers als nieuwe opdrachtgevers, en bestaat uit art consultants (kunst adviseurs), commerciële binnendienst medewerkers en telemarketeers.

De afdeling collectie zorgt voor de actualiteit en diversiteit van de kunstcollectie. Bovendien is de afdeling verantwoordelijk voor alle voorselecties van kunstwerken voor kunstexposities bij opdrachtgevers.

De afdeling logistiek is verantwoordelijk voor de feitelijke wisselingen van- en aanvullingen op kunstcollecties bij bestaande opdrachtgevers en voor nieuwe inrichtingen bij nieuwe opdrachtgevers.

De watertoren, onze werklocatie
Het team van Kunst.nl

Bram Polak

directeur/eigenaar

Elleke Jansen

art consultant

Tessel van Klaveren

art consultant
sluiten