Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Informatie voor directeuren

U wilt het beste voor uw bedrijf, uw medewerkers en klanten. U besteedt tijd en geld aan uw imago en uitstraling. De werkplek speelt daarin een grote rol. Daar gebeurt het immers allemaal. Het moet een prettige plek zijn voor degenen die er werken en een visitekaartje voor klanten en bezoekers.

Kunst kan daarin het verschil maken. Kunst verbindt, kunst inspireert. Het heeft bewezen positief effect op prestaties, sfeer en imago. En omdat elk bedrijf verschillend is, past bij elke organisatie andere kunst. Kunst.nl kan hierin een adviserende rol spelen, rekeninghoudend met uw wensen, behoeften en bedrijfscultuur en -ruimtes. 

De voordelen
Het huren van kunst biedt voordelen. Niet alleen hebt u keuze uit honderden stijlen, werken, beelden, afmetingen, ook de financiĆ«le aspecten zijn aantrekkelijk. Het is betaalbaar en brengt fiscale voordelen met zich mee. Ook een lease-constructie is bespreekbaar.

Deze blogs zouden u kunnen interesseren:
Kunst als middel voor maatschappelijke participatie
Kunst huren, de financiƫle voordelen

Mocht u besluiten tot aankoop in plaats van huur, dan is dat mogelijk in 24 rentevrije termijnen. Alles om het voor u zo eenvoudig en (financieel) aantrekkelijk mogelijk te maken.

sluiten