Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Het gemak van kunst huren

Kunst huren bij Kunst.nl betekent keuze uit ruim 40.000 schilderijen, (foto)grafische werken en sculpturen van een scala aan kunstenaars. Ieder jaar worden duizenden nieuwe kunstwerken aan de collectie toegevoegd. 

De full-service huurformule is volledig ingericht om het u zo eenvoudig mogelijk te maken. Alle service is inbegrepen, zoals advies en begeleiding door een ervaren art consultant, het transport, professioneel ophangen en plaatsen, ophangsystemen en verzekering. Ook inbegrepen is een jaarlijkse wisseling, waardoor de kunstcollectie eigentijds en inspirerend blijft. 

Gemak en service
U als facilitair manager hoeft, in samenspraak met uw directeur en de medewerkers, slechts te kiezen wat het best bij u en de organisatie past. Welke kunst waar het best uitkomt en wat u uit wilt stralen. Uiteraard helpen we u hierbij. Onze consultants hebben jarenlange ervaring; gemak, professionaliteit en service staan voorop.

Natuurlijk hoeft u niet direct te beslissen en zit u nergens aan vast. Het is mogelijk een proefplaatsing van een nader over te komen tijdsduur aan te vragen. Zo kunnen u en uw collega's vrijblijvend ervaren hoe het is kunst in uw werkomgeving te hebben.

sluiten