Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Overige diensten

Kunst.nl is uw partner in kunstzaken. Onze medewerkers adviseren en begeleiden u graag bij al uw kunst gerelateerde vragen. 

Kunst in opdracht

Kunst.nl verzorgt regelmatig kunst in opdracht, zowel voor zakelijke opdrachtgevers als voor de eigen collectie. Het gaat daarbij zowel om unieke kunstwerken als om (foto)grafische werken in beperkte oplage. In overleg wordt de meest geschikte kunstenaar geselecteerd en begeleiden wij het hele traject, van concept tot aflevering.

Kunst in opdracht is bij uitstek geschikt als geschenk, voor medewerkers of zakelijke relaties. In plaats van een 'standaard' geschenk, dat onopgemerkt kan blijven en verdwijnt, geeft u met kunst iets bijzonders. Iets persoonlijks en blijvends. Denk hierbij aan jubilea, afscheid van medewerkers en andere bijzondere mijlpalen of gelegenheden. In opdracht vervaardigde kunst kan perfect worden afgestemd op het thema van uw gelegenheid. Ook kunt u Kunst.nl cadeaubon aanvragen, met de door u gewenste waarde(s).

Ook voor toepassing in uw kantoor is kunst in opdracht mogelijk. Bijvoorbeeld een muurschildering, akoestische panelen voorzien van een kunstwerk, geluidsdempende gordijnen voor vergaderruimtes, kunstzinnige folies voor glazen wanden, buitenbeelden, objecten voor de entree en schilderijen voor specifieke ruimtes.

Aankoop advies en aanbiedingen voor medewerkers

Wij inspireren ook graag uw medewerkers met kunst. Zij profiteren van speciale aankoopkorting op de kunstwerken die gehuurd worden of werden door uw organisatie. Ook is het mogelijk uw medewerkers uit te nodigen voor een 'Art For Friends' verkoopdag, waarbij zij de mogelijkheid krijgen om ex-verhuur kunstwerken te kopen tegen uiterst aantrekkelijke prijzen. Neem contact op met uw art consultant als u hier gebruik van wilt maken.

Kunst ophangsystemen

Bent u op zoek naar een ophangsysteem voor uw kunst, whiteboards, foto’s, etcetera zonder uw muur te beschadigen? Kunst.nl werkt voor ophangsystemen, die professioneel bij u worden ingemeten en gemonteerd, samen met STAS.

Bel me voor meer info
Versturen
sluiten