Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Kunst huren

De meeste klanten kiezen voor het gemak, de flexibiliteit en de beperkte kosten van onze full-service formule. Alle service is inbegrepen, waaronder begeleiding door een ervaren art consultant, transport, inrichting, ophangsystemen en verzekering. Ook is een jaarlijkse wisseling inbegrepen, waardoor uw kunstcollectie eigentijds en inspirerend blijft.

Grootste en meest eigentijdse kunstcollectie

Kunst huren bij Kunst.nl betekent keuze uit ruim 40.000 schilderijen, (foto)grafische werken en sculpturen van ruim duizend kunstenaars. Ieder jaar worden nieuwe kunstwerken aan de collectie toegevoegd. Alle werken zijn geselecteerd voor de zakelijke omgeving. Werken die niet meer voldoen aan onze eisen, worden uit collectie gehaald. Kunst.nl biedt u daardoor altijd een vernieuwende, actuele kunstcollectie van hoge kwaliteit.

Kunst huren bij de marktleider

Kunst.nl is al 30 jaar gespecialiseerd in kunst voor bedrijven en instellingen en is marktleider in Nederland en België. Onze art consultants zijn deskundig, professioneel en klantgericht. Niet voor niets huren al bijna 1.600 opdrachtgevers, van MKB ondernemingen met enkele kunstwerken tot organisaties met vele kantoren en vele honderden werken, kunst bij Kunst.nl.


Wij zien Kunst.nl als een betrokken en flexibele partner. Tijdens onze grote wissels laten ze zien dat ze sterk zijn in logistieke planning en het organiseren van exposities voor onze medewerkers. Daarnaast selecteert Kunst.nl kunst die past bij ons bedrijf op het gebied van duurzaamheid, onze kernwaarden en gewenste uitstraling. Kortom een prettige samenwerking!


Gratis proefplaatsing

Profiteer van onze unieke aanbieding: Uw kunstcollectie op proef. Volledig vrijblijvend en kosteloos. Nooit was het zo laagdrempelig om de positieve invloed van kunst te ervaren.
Bekijk de voordelen

Lees meer over onze werkwijze.

Gratis proefperiode aanvragen
Versturen
sluiten