Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Kosten

Nieuwe klanten zijn vaak positief verrast over de toegankelijkheid van onze full-service huurformule. De kosten zijn 1,25% van de waarde van uw kunstcollectie per maand, inclusief alle service en jaarlijkse wisseling. Indicatief kunt u uitgaan van € 10 per kunstwerk per maand.

Uw art consultant stemt uw collectie af op uw voorkeuren en budget. Wilt u binnen 5 minuten een beeld van de kosten voor een kunstcollectie voor uw kantoor? Gebruik dan onze Collectie Calculator®.


Wij waren verrast door de lage huurkosten van onze kunstcollectie. Kijkend naar de nieuwe uitstraling van ons kantoor en naar alle positieve reacties, dan is het dit meer dan waard.

Alle service inbegrepen

Begeleiding door een ervaren art consultant, transport, inrichting, ophangsystemen, sokkels, verzekering en een jaarlijkse wisseling. Alle service is inbegrepen. Er zijn geen bijkomende kosten.

Uniek eenhedensysteem voor budgetbeheer

Ieder kunstwerk telt op basis van de waarde voor één of meer eenheden. De meeste grafische werken (zeefdruk, litho, ets) tellen voor 1 eenheid. Duurdere originele werken (uniek schilderij) tellen vaak voor 2 tot 4 eenheden. Dit eenhedensysteem maakt het mogelijk om binnen uw budget te blijven, zelfs per afdeling. Het huurtarief per eenheid is gebaseerd op het aantal eenheden dat u huurt en de termijn van uw overeenkomst.

Gratis proefplaatsing

Profiteer van onze unieke aanbieding: Uw kunstcollectie op proef. Volledig vrijblijvend en kosteloos. Nooit was het zo laagdrempelig om de positieve invloed van kunst te ervaren.
Bekijk de voordelen

sluiten