Shunyam

Shunyam groeide op onder een andere naam. Tijdens een reis door India zag ze 'shunyam' op een winkel staan en dat trof haar meteen. 'Ik zocht het op, en het betekent een puur, leeg wezen dat open staat om vol te stromen met creatieve energie.', aldus Shunyam. Shunyam maakt vrolijk gekleurd werk dat enigszins aan striptekeningen doet denken. In haar figuratieve werk spelen dieren een hoofdrol, dansend, een enkele keer vechtend, of de toeschouwer aankijkend. 'Mensen maken geen indruk op me; beesten zijn puur, ze zijn veel interessanter dan mensen.'
Ze ziet de wereld als een groot toneel waarin iedereen een rol speelt. Dieren daarentegen zijn onschuldig en oprecht. Naast de dierenwereld is ook de zon een inspiratiebron voor Shunyam. Zij wil de warmte en de kleuren van zonnige oorden zonder pretenties en met een glimlach overbrengen. Omdat ze in haar leven heel wat van de wereld heeft gezien komen haar reiservaringen regelmatig terug in haar werk.

Shunyam houdt niet van sombere kunst, ze houdt van helder, recht door zee. Zo staat ze zelf ook in het leven. Ze is zeer positief en straalt duidelijk het motto 'niet zeuren, maar genieten' uit.

Shunyam doet veel voor goede doelen w.o. het W.N.F. en Ronald Mc Donald. Verder zijn er veel schilderijen van haar aangekocht door verschillende bedrijven.  

De grootste
kunstcollectie
van Nederland

Onze grote en afwisselende kunstcollectie betaat uit meer dan 25.000 originele werken.

Bekijk de gehele collectie