BAS verwelkomt zakelijke klanten CBKG

Vanaf 1 november 2009 worden de Bedrijvenuitleen activiteiten van het Centrum Beeldende Kunst Gelderland (CBKG) gecontinueerd door Business Art Service (BAS).

De kunstuitleen van het CBKG heeft in de afgelopen jaren een relatie met ruim 75 bedrijven en instellingen opgebouwd. Door verminderde subsidie kan het CBKG vanaf 2010 niet meer voldoende investeren in kunst om een vernieuwende collectie te blijven bieden. Daarom heeft CBKG besloten de dienstverlening aan deze opdrachtgevers te laten voortzetten door BAS.

BAS heeft zich in ruim 20 jaar ontwikkeld tot marktleider in kunstverhuur, -verkoop en -advisering aan het bedrijfsleven in de Benelux. Al bijna 2.000 opdrachtgevers maken gebruik van een aantrekkelijke all-in huurformule, waarmee zij jaarlijks een keuze kunnen maken uit een zeer gevarieerde, up-to-date kunstcollectie van meer dan 55.000 kunstwerken. Deze collectie is specifiek opgebouwd voor de zakelijke markt en wordt ieder jaar uitgebreid met duizenden nieuwe schilderijen, sculpturen en fotografische werken van zowel bekende als opkomende kunstenaars, waaronder diverse kunstenaars uit Gelderland.

Uitgebreide informatie over de dienstverlening en de kunstcollectie van BAS kunt u vinden op www.kunst.nl. Voor meer informatie over de overeenkomst met CBKG bent u van harte welkom om contact op te nemen met Tessel van Klaveren (art consultant), via telefoon 088 1800 180.

Interesse in kunst in jouw bedrijf?
Voorwaarden Kunst.nl Award Fotografie
Voorwaarden Kunst.nl Award Grafiek
Voorwaarden Business Art Service Award Innovatie