Jubileum BASdag

Op 22 september 2011, het jaar waarin BAS 25 jaar bestaat, zal de BASdag schitteren als nooit tevoren met het thema ‘Zilver’! We beloven u een dynamisch programma met muziek, eten, een bijzondere aankleding en kunst, veel kunst! We reiken de jaarlijkse BAS Grafiekprijs uit en uiteraard zal een van de kunstenaars ook de BAS Kunstprijs overhandigd krijgen. Kortom een dag die u niet missen mag!

Historie van de BASdag

In 2002 organiseerde BAS voor het eerst een groots opgezette relatiedag, die de naam BASdag meekreeg. Het werd een jaarlijks terugkerend feest, waar klanten, kunstenaars en leveranciers van BAS in een ongedwongen sfeer konden genieten van kunst, muziek, workshops en lezingen. Bovendien kon de BASdag traditiegetrouw altijd rekenen op schitterend weer, waardoor het een echt tuinfeest werd.

Elke editie kreeg een eigen thema mee, dat als een rode draad door de expositie, de catering en de aankleding liep. Achtereenvolgend waren dat het thema water, communicatie, kleur, ontdekken en als laatste, in 2007, het thema tijdsbeeld/mode.Het hoogtepunt van de BASdag was ongetwijfeld de uitreiking van BAS Kunstprijs. Na een bezoek aan de expositie van speciaal voor deze dag vervaardigde werken, konden de gasten een stem uitbrengen op hun favoriete kunstwerk. De maker van het werk met de meeste stemmen kon als winnaar van de BAS Kunstprijs rekenen op een mooie geldprijs, die altijd op een ludieke wijze werd aangeboden.

Interesse in kunst in jouw bedrijf?
Voorwaarden Kunst.nl Award Fotografie
Voorwaarden Kunst.nl Award Grafiek
Voorwaarden Business Art Service Award Innovatie