Op speciaal verzoek: landschapskunst

De laatste tijd komt er vanuit onze klanten steeds vaker de vraag naar schilderijen en grafiek met landschappen. Om aan deze toenemende vraag te kunnen voldoen, heeft BAS haar kunstenaars opgeroepen zich in te schrijven voor een speciale opdracht.

Aan een twintigtal kunstenaars heeft BAS een blanco doek beschikbaar gesteld. Hierop mogen zij zich binnen het thema “landschap” helemaal uitleven. Dit zal een zeer diverse collectie gaan opleveren; polder landschappen en stedelijke landschappen, figuratieve en abstracte interpretaties; kleurrijk en expressief geschilderd of juist sober en ingetogen. De doeken hebben een formaat van 80 x 100 cm.

De eindresultaten zullen op donderdag 13 september tijdens een feestelijke expositie te zien zijn in de watertoren van BAS te Raamsdonksveer.Vier schilderijen zullen door onze Collectie Beheer Commissie geselecteerd worden en in een beperkte oplage worden uitgebracht als zeefdruk. Hiermee hopen we in de nabije toekomst ons aanbod nog beter te kunnen laten aansluiten bij uw vraag. En wie weet hangt een van deze landschappen binnenkort wel in uw bedrijf!

Interesse in kunst in jouw bedrijf?
Voorwaarden Kunst.nl Award Fotografie
Voorwaarden Kunst.nl Award Grafiek
Voorwaarden Business Art Service Award Innovatie