BAS verwelkomt zakelijke klanten CBKV De Krabbedans

Vanaf 1 mei 2012 wordt de dienstverlening aan de zakelijke klanten van CBKV de Krabbendans uit Eindhoven gecontinueerd door Business Art Service (BAS).

De Krabbedans is, als gevolg van een korting op de gemeentesubsidie genoodzaakt de activiteiten kunstuitleen en designshop per 1 juni 2012 definitief te beëindigen. De kunstuitleen groeide in haar 37-jarige bestaan uit tot een van de hoofdactiviteiten van de Krabbedans, met een uitgebreide, diverse collectie en een trouwe groep leden. De Krabbedans zet haar overige activiteiten, exposities, educatie en evenementen, onveranderd door in haar locatie op de Witte Dame.

BAS heeft zich in ruim 25 jaar ontwikkeld tot marktleider in kunstverhuur, -verkoop en -advisering aan het bedrijfsleven in de Benelux. Al bijna 2.000 opdrachtgevers maken gebruik van een aantrekkelijke all-in huurformule, waarmee zij jaarlijks een keuze kunnen maken uit een zeer gevarieerde, up-to-date kunstcollectie van meer dan 50.000 kunstwerken. Deze collectie is specifiek opgebouwd voor de zakelijke markt en wordt ieder jaar uitgebreid met duizenden nieuwe schilderijen, sculpturen en fotografische werken van zowel bekende als opkomende kunstenaars.

Uitgebreide informatie over de dienstverlening en de kunstcollectie van BAS kunt u vinden op kunst.nl. Voor meer informatie over de overeenkomst met de Krabbedans bent u van harte welkom om contact op te nemen met Elleke Jansen (art consultant), via telefoon 088 1800 180.

Interesse in kunst in jouw bedrijf?
Voorwaarden Kunst.nl Award Fotografie
Voorwaarden Kunst.nl Award Grafiek
Voorwaarden Business Art Service Award Innovatie