Business Art Service wordt Kunst.nl

Business Art Service (BAS), al bijna 30 jaar marktleider in kunstuitleen en -verkoop voor bedrijven en instellingen in Nederland en België, verandert haar naam in Kunst.nl.

Onze nieuwe naam Kunst.nl past nog beter bij wie we zijn en onze ambitie voor de komende jaren: Hét platform voor beeldende kunst in Nederland. De domeinnaam gebruiken we al een paar jaar en dat levert ons veel op. De naam is kort en krachtig en blijft hangen. Daardoor weten klanten en kunstenaars ons nog beter te vinden. Gezien de naamsbekendheid behouden we het label Business Art Service (BAS) in de zakelijke markt.
Berit van Dobbenburgh, directeur van Kunst.nl

Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe uitstraling. Deze is ontwikkeld door Luis Mendo van GOOD Inc., een vooraanstaand designer die eerder werkte voor onder meer Nike, United Nations en Rabobank. De essentie van het logo is een handtekening, kenmerkend voor kunst. De uitgesneden letters bieden -net als de organisatie zelf- een doorkijk naar een grote verscheidenheid aan kunstwerken.

De nieuwe huisstijl komt terug in alle communicatie. Zowel de website als het drukwerk wordt vernieuwd. De ruim 50.000 kunstwerken in de Kunst.nl collectie, waarvan het grootste deel rouleert bij tweeduizend bedrijven en instellingen, worden geleidelijk voorzien van nieuwe stickers. Ook krijgt het wagenpark nieuwe stickers en komen er nieuwe reclameborden op de watertoren, de markante huisvesting van Kunst.nl, op de kruising van de snelwegen A27 en A58 bij Raamsdonksveer.


Interesse in kunst in jouw bedrijf?
Voorwaarden Kunst.nl Award Fotografie
Voorwaarden Kunst.nl Award Grafiek
Voorwaarden Business Art Service Award Innovatie