Kunst.nl verwelkomt klanten Art At Work

Kunst.nl neemt een deel van de kunstverhuur van Art at Work in Delft over.

Kunstuitleen Art at Work

Art at Work in Delft heeft zich in ruim 17 jaar ontwikkeld tot een van de grotere kunstuitlenen voor bedrijven en instellingen. Meer dan 100 organisaties in heel Nederland maken, vaak al vele jaren, gebruik van de omvangrijke moderne kunstcollectie en de dienstverlening van Art at Work.

Focus op wandpresentaties

Door de veranderende markt is Art at Work zich de afgelopen jaren meer en meer gaan richten op diensten op het gebied van wandpresentaties. Het gaat daarbij zowel om advisering als levering op het gebied van wandinrichting. U kunt hierbij denken aan o.a. ophangsystemen, wandmagneten en presentatiesystemen. Hiervoor wordt inmiddels nauw samen gewerkt met architecten en diverse producenten en andere partijen.

Rond de jaarwisseling zijn Art at Work en Business Art Service (BAS) een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Een deel van de kunstcollectie van Art at Work, met kunstwerken van vele tientallen bekende kunstenaars, wordt opgenomen in de collectie van BAS. Bovendien wordt een deel van de kunstverhuur aan bedrijven en instellingen voortgezet door BAS. Dit geeft Art At Work de ruimte om te focussen op uitbouw van haar wandpresentatie dienstverlening, waar ook klanten van BAS gebruik van kunnen maken.

Klanten profiteren

Klanten van Art At Work krijgen per direct toegang tot de volledige kunstcollectie van BAS, die bestaat uit meer dan 50.000 kunstwerken van ruim 1.000 kunstenaars. Daarnaast genieten ook zij vanaf nu alle voordelen van de full-service huurformule van BAS, inclusief persoonlijke begeleiding door een ervaren art consultant, transport, professionele plaatsing, ophangsystemen en verzekering. Ook inbegrepen is een jaarlijkse wisseling van de kunstcollectie, wat zeer verfrissend is.

Over Kunst.nl

Kunst.nl is de grootste kunstuitleen van Nederland en België. Een initiatief van Business Art Service, al 28 jaar marktleider in verhuur en verkoop van kunst aan bedrijven en instellingen. Wij geloven dat kunst inspireert en ons leven prettiger maakt. Passioneel en professioneel, werken wij met de grootste en meest eigentijdse kunstcollectie in de branche en begeleiden wij ieder jaar duizenden klanten bij hun keuze voor kunst.

Meer informatie over Art At Work:

Interesse in kunst in jouw bedrijf?
Voorwaarden Kunst.nl Award Fotografie
Voorwaarden Kunst.nl Award Grafiek
Voorwaarden Business Art Service Award Innovatie