Kunst.nl verwelkomt klanten Arto Imago

Kunstuitleen Arto Imago

Arto Imago in Uden en Tilburg heeft zich in ruim 25 jaar ontwikkeld tot een van de grotere kunstuitlenen voor bedrijven en particulieren, onder andere door de overname van de Tilburgse Kunststichting. Meer dan 35 bedrijven en instellingen maken, vaak al vele jaren, gebruik van de moderne kunstcollectie en de dienstverlening van Arto Imago.

Klanten profiteren

Klanten van Arto Imago krijgen per direct toegang tot de volledige kunstcollectie van Kunst.nl | BAS, die bestaat uit meer dan 50.000 kunstwerken van ruim 1.000 kunstenaars. Daarnaast genieten ook zij vanaf nu alle voordelen van de full-service huurformule van BAS, inclusief persoonlijke begeleiding door een ervaren art consultant, transport, professionele plaatsing, ophangsystemen en verzekering. Ook inbegrepen is een jaarlijkse wisseling van de kunstcollectie, wat zeer verfrissend is.

Over Kunst.nl

Kunst.nl is de grootste kunstuitleen van Nederland en België. Een initiatief van Business Art Service, al 28 jaar marktleider in verhuur en verkoop van kunst aan bedrijven en instellingen. Wij geloven dat kunst inspireert en ons leven prettiger maakt. Passioneel en professioneel, werken wij met de grootste en meest eigentijdse kunstcollectie in de branche en begeleiden wij ieder jaar duizenden klanten bij hun keuze voor kunst.

Meer informatie over Arto Imago: www.artoimago.nl

Interesse in kunst in jouw bedrijf?
Voorwaarden Kunst.nl Award Fotografie
Voorwaarden Kunst.nl Award Grafiek
Voorwaarden Business Art Service Award Innovatie