Nieuw: de Collectie Calculator

Nieuwe klanten zijn vaak positief verrast over de toegankelijkheid van onze full-service formule. Om te laten zien hoe laagdrempelig kunst huren is, introduceert Kunst.nl de Collectie Calculator®. Hiermee kunt u eenvoudig en snel de kosten berekenen van een eigen kunstcollectie op uw kantoor.

De kosten voor een kunstcollectie bedragen slechts 1,25% van de waarde van de gehuurde werken per maand. Dit is inclusief alle service, waaronder begeleiding door een deskundige art consultant, transport, inrichting, ophangsystemen, sokkels, verzekering en een jaarlijkse wisseling.

Zo bedragen de kosten voor een kunstcollectie met een waarde van € 20.000 slechts € 250 per maand. En voor een collectie van € 60.000 slechts € 750 per maand. Indicatief bedragen de kosten € 10 per kunstwerk per maand. De art consultant stemt de collectie af op uw voorkeuren en budget.

Met de nieuwe Collectie Calculator® berekent u eenvoudig en snel de kosten voor een kunstcollectie voor uw kantoor. De calculatie bestaat uit slechts 8 multiple choicevragen, die u binnen enkele minuten kunt beantwoorden. Als u wilt, kunt u uw calculatie downloaden en/of een afspraak plannen met een art consultant. 

Ontdek de Collectie Calculator® 

Interesse in kunst in jouw bedrijf?
Voorwaarden Kunst.nl Award Fotografie
Voorwaarden Kunst.nl Award Grafiek
Voorwaarden Business Art Service Award Innovatie