Hoe werkt Mijn Favorieten?

Bij Kunst.nl heeft u de mogelijkheid om uw favoriete kunstwerken online te selecteren, te delen met anderen en te reserveren voor bezichtiging in de Kunst.nl galerie, op een datum en tijdstip van uw keuze. Zo kunt u uw favoriete kunstwerken op uw gemak bekijken en vergelijken, voordat u tot een definitieve keuze komt. U wordt persoonlijk begeleid door een van onze medewerkers. Deze service is vrijblijvend en kosteloos.

Mijn Favorieten is uw persoonlijke lijst met favoriete kunstwerken. Klik op het hartje bij een kunstwerk om deze in Mijn Favorieten te plaatsen. U vindt uw lijst met favoriete werken vervolgens door te klikken op het grotere hartje in het hoofdmenu. Nadat u uw favoriete werken heeft bewaard, waar alleen uw e-mail adres voor nodig is, kunt u deze eenvoudig terugvinden, aanpassen en delen met anderen (bijvoorbeeld uw partner). Zij ontvangen per e-mail een link naar uw lijst met favoriete kunstwerken, waar zij commentaar kunnen geven per kunstwerk. Bovendien kunnen zij favoriete kunstwerken toevoegen aan uw lijst. U bent de enige die werken kan verwijderen uit de lijst.

U reserveert uw definitieve Mijn Favorieten lijst met één druk op de knop. Kunst.nl zorgt er dan voor dat de door u geselecteerde werken worden geëxposeerd op de datum en tijdstip van uw keuze. Wij verwelkomen u hiervoor graag in de Kunst.nl galerie, in de watertoren van Raamsdonksveer (Oosterhoutseweg 18, 4941 WZ Raamsdonksveer). Als u hier een definitieve keuze kunt maken, kunt u het kunstwerk huren of kopen, desgewenst met betaling in rentevrije maandelijkse termijnen. U kunt het kunstwerk vervolgens direct meenemen of thuis laten bezorgen.

Hoe werkt Mijn Favorieten?