Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

BRENG UW STEM UIT OP GRAFIEK

We nodigen u uit om te stemmen op de genomineerde werken van categorie Grafiek! Doe dit vóór 29 november.

U bepaalt uiteindelijk welke grafische kunstenaar zich tijdens de uitreiking op 30 november winnaar van de publieksprijs van de Kunst.nl Award Grafiek mag noemen.

STEM HIER 

BRENG UW STEM UIT OP FOTOGRAFIE

We nodigen u uit om te stemmen op de genomineerde werken van categorie Fotografie. Doe dit vóór 29 november. 

U bepaalt uiteindelijk welke fotograaf zich tijdens de uitreiking op 30 november winnaar van de publieksprijs van de Kunst.nl Award Fotografie mag noemen.

STEM HIERKom naar de Kunst.nl awards!

Op donderdag 30 november a.s. vindt in Amsterdam voor de 12e keer de uitreiking van de Kunst.nl Awards plaats. Het belooft een bijzondere editie te worden op een spectaculaire locatie en met boeiende sprekers uit het vak. In de categorieën Grafiek - voorheen de BAS Grafiekprijs - en Fotografie zijn door een gerenommeerde vakjury werken geselecteerd, waaruit zowel door de vakjury als door het publiek een winnaar wordt aangewezen. We nodigen u van harte uit om uw stem uit te brengen op een van de genomineerde werken. Stemmen kan tot en met 29 november via onderstaande link. Op de avond zelf zijn deze werken ook van dichtbij te bewonderen. 

De officiële uitreiking van de Kunst.nl Awards vindt plaats onder leiding van Suzanne Leclaire-Noteborn, zelfstandig adviseur voor de cultuursector, overheid en het bedrijfsleven en een bekende naam in de kunstwereld.Daarnaast geeft Paul Hermanides, horecaondernemer en kunstliefhebber een inkijkje in het ontstaan en de verbouwing van Hotel Arena, dat hij onlangs ingrijpend renoveerde. Hij laat ons zien welke rol kunst en esthetiek spelen in de beleving van gastvrijheid en verwondering.Na de officiële uitreiking zal de avond onder het genot van een hapje en een drankje feestelijk worden afgesloten.

Locatie
De uitreiking vindt plaats in De Kapel van Hotel Arena in Amsterdam ('s-Gravesandestraat 55). De toegang is gratis voor genodigden.

Programma
17.30 - 18.00 uur: Ontvangst

18.00 - 18.30 uur: Lezing Paul Hermanides

18.30 - 19.30 uur Uitreiking Kunst.nl Awards

19.30 - 20.30 uur Feestelijke afsluitingsborrel

Aanmelden
Het aantal beschikbare kaarten voor de Kunst.nl Awards is beperkt. Per genodigde zijn 4 kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij en meld u vandaag nog aan! Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan info@kunst.nl.
Wij verheugen ons op uw komst!

sluiten