Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

VOOR WIE

Voor directies

Naast de esthetische voordelen, heeft het huren van kunst ook financieel aantrekkelijke aspecten. Huren is betaalbaar en brengt daarnaast fiscale voordelen met zich mee. Ook een leaseconstructie is bespreekbaar. Mocht u besluiten tot aankoop in plaats van huur, dan is dat mogelijk in 24 rentevrije termijnen. 
Deze blogs zouden u kunnen interesseren:

Kunst als middel voor maatschappelijke participatie


Kunst huren, de financiële voordelen

voor facilitair managers

Wij maken het u als facilitair manager ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Door de begeleiding en het deskundig advies dat onze art consultants u bieden, hoeft u, in samenspraak met uw directie en medewerkers natuurlijk, slechts te kiezen welke kunst het best bij u en de organisatie past. Wij regelen de rest!Natuurlijk hoeft u niet direct te beslissen en zit u nergens aan vast. U kunt ook voor een bepaalde periode Kunst op Proef nemen, zodat u en uw collega’s vrijblijvend kunnen ervaren hoe het is kunst in uw werkomgeving te hebben.

voor thuis

Niet alleen op kantoor, maar ook thuis kunt u van kunst van genieten. De uitleen via Kunst.nl is flexibel en betaalbaar, en u kunt de gekozen werken ieder jaar ruilen! Ook aantrekkelijk is Huren & Sparen van Kunst.nl, waarmee u twee derde van het maandbedrag spaart als kooptegoed voor de aankoop van een kunstwerk uit onze collectie. Hoe dat werkt?

sluiten