Kunstuitleen Utrecht

Grootste kunstuitleen in regio Utrecht

Voor de kunstcollectie van uw bedrijf of kunstuitleen in Utrecht en omgeving gaat u natuurlijk ook naar Kunst.nl. Onze full-service formule maakt kunstuitleen gemakkelijk en laagdrempelig. Naast advies van een professionele art consultant bij de keuze van uw kunstcollectie, nemen wij u alle zorg uit handen.

Full-service formule voor bedrijven en instellingen
Kunst voor thuis

Grootste collectie van Nederland

Kunstuitleen Utrecht bij Kunst.nl biedt u keuze uit ruim 40.000 schilderijen, (foto)grafische werken en sculpturen van ruim 1.000 kunstenaars. Vele tientallen kunstenaars uit Utrecht en omgeving, waaronder Rolf Weijburg, Jeroen Hermkens, Bob Karhof, Desiree Haverkamp en Amerentske Koopman zijn vertegenwoordigd in de collectie. Alle kunstwerken zijn, anders dan bij andere aanbieders, specifiek geselecteerd voor de werkomgeving. Ieder jaar worden duizenden nieuwe kunstwerken aan de collectie toegevoegd.

Ontdek de collectie


 
De Rechtbank in Utrecht is een prachtig monumentaal pand met een moderne aanbouw. Na vele jaren ieder jaar contact te hebben gehad, hebben ze uiteindelijk voor ons gekozen.

De collectie is een combinatie van origineel werk, fotografie en grafiek. Verder hangt er werk van Special Art, omdat ze als Rechtbank graag maatschappelijk betrokken zijn.

Marktleider in kunstuitleen

Bekijk referenties

Artlease in Utrecht onderdeel van de kunstuitleen van Kunst.nl

In 2013 heeft Kunst.nl de kunstuitleen van Artlease in Utrecht overgenomen. Artlease was als galerie ruim 30 jaar gevestigd aan de Oudegracht. Door deze overname is onze verbondenheid met klanten en kunstenaars in de regio Utrecht nog sterker geworden.
KUNSTENAARS UIT DE REGIO UTRECHT
sluiten