CatherineVermaut PostWoonkamer

Kunst voor elke ruimte in je huis

Van een eyecatcher bij de entree tot een schilderij boven de bank – kunst doet meer dan decoreren. Een goed gekozen kunstwerk versterkt je interieur. Laat je inspireren door onze collectie.

woonkamer2 1website

Onbeperkt kunst voor thuis

 

Een bepaald thema, kleuren, materialen en vormen; samen met een passend kunstwerk wordt je interieur een geheel. Misschien hangt er al iets moois in de woonkamer, maar heb je nog lege muren in je keuken, hal of slaapkamer?  Laat je inspireren door onze collectie en kies kunst die bij jou past. Bij Kunst.nl vind je 40.000 kunstwerken van ruim 800 kunstenaars. Met ons abonnement zoek je voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunst uit. Zo heb je een mooi werk voor boven de bank, maar ook die eyecatcher in de entree. Ben je verliefd geworden op een kunstwerk? Dat snappen we. Gelukkig kun je de werken ook direct kopen.

Huur kunst vanaf € 24,95 per maand

Met ons abonnement zoek je voor € 24,95 per maand onbeperkt kunst uit tot een waarde van 2000 euro. Je huurt dus bijvoorbeeld vier kunstwerken van 500 euro per stuk, of kiest voor twee kunstwerken van 1000 euro. Liever nóg meer kunst huren? Dat kan! Voor € 49,95 per maand huur je tot 4500 euro aan kunst en voor € 69,95 huur je kunst met een waarde van 7000 euro. 

Zithoek1.2website