CatherineVermaut PostWoonkamer

Online art consultant

Hulp nodig bij het kiezen van kunst?

De keuze is groot. Gelukkig kun je de collectie met behulp van handige filters snel bekijken. Kom je er toch niet uit en wil je advies? Het vinden van jouw favoriete werken maken we nu nog makkelijker met onze online art consultant. Zij kennen de collectie als geen ander en selecteren snel enkele werken voor je. We mailen deze dan naar je toe, op basis van jouw smaak. Wil je hier gebruik van maken? Dat kan. Bel, chat of mail dan met ons op: 

Tel:     088 1800 100 

Mail:   welkom@kunst.nl

Chat:  rechtsonder in beeld

Zoeken in de collectie

Gebruik de filters

Op Kunst.nl vind je een rijk aanbod werk van Nederlandse en Belgische kunstenaars in allerlei stijlen, thema’s en categorieën. De keuze is groot. Gelukkig kun je de collectie met behulp van handige filters gericht doorzoeken. Hierbij selecteer je bijvoorbeeld thema, formaat, techniek, stijl of prijs.

Wishlist

Zie je een kunstwerk dat je aanspreekt en bij je past? Sla het werk op in jouw wishlist via het hartje rechtsonder het kunstwerk. Wil je de werken uit jouw wishlist huren? Voeg ze toe in jouw eigen account onder Mijn Kunst en druk op bestellen. Je hebt de kunstwerken dan binnen enkele dagen in huis.

Klik hier om naar de collectie te gaan