Foto blauw 2 V4

Digital Art Consultant

Hulp nodig bij het kiezen van kunst?

De keuze is groot. Gelukkig kun je de collectie met behulp van handige filters snel bekijken. Kom je er toch niet uit en wil je advies? Het vinden van jouw favoriete werken maken we nu nog makkelijker met onze Digital Art Consultant. Zij kennen de collectie als geen ander en selecteren snel enkele werken voor je. We mailen deze dan naar je toe, op basis van jouw smaak. Wil je hier gebruik van maken? Dat kan. Bel, chat of mail dan met ons op: 

Tel:     088-1800100 

Mail:   welkom@kunst.nl

Chat:  rechtsonder in beeld

KUNST v2.NL Small

Om een mooi voorstel voor je te maken, stellen we een aantal vragen, zoals: 

 

  • Houd je van abstract of realistisch?
  • Zoek je modern of klassiek werk?
  • Wil je landschappen of portretten?
  • Houd je van bepaalde technieken zoals fotografie of schilderij?
  • Zoek je een bepaalde kleur die past bij je interieur? 
  • Heb je kunstenaars / kunstwerken die je mooi vindt (mag overal vandaan zijn)?
  • Hoeveel werken zoek je? Waar wil de kunstwerken plaatsen?

Zoeken in de collectie

Gebruik de filters

Op Kunst.nl vind je werk van bekende en upcoming kunstenaars in allerlei stijlen, thema’s en categorieën. En het mooie is dat de collectie steeds verandert, waardoor je altijd nieuwe werken voor aan de muur vindt. De keuze is dus jawel reuze. Gelukkig kun je de collectie met behulp van handige filters snel bekijken. Hierbij selecteer je bijvoorbeeld thema, formaat, techniek, stijl of prijs. 

Wishlist

Zie je kunst dat bij jouw interieur en smaak past? Sla het werk op in je wishlist via het hartje naar het kunstwerk. Wil je de werken uit je wishlist bestellen? Voeg ze toe in je eigen account onder ‘Mijn Kunst’ en druk op bestellen. Je hebt de kunstwerken dan binnen enkele dagen in huis.

Klik hier om naar de collectie te gaan