Foto blauw 2 V4
Kunstenaar

Arturo

Arturo

Over de kunstenaar

Arturo Parisius groeide op in Zuid-Amerika, maar volgde zijn opleiding tot fotografisch ontwerper en multi-mediadirecteur in Europa. Als beeldend kunstenaar heeft hij zich autonoom ontwikkeld. In eerste instantie schilderde Arturo (zijn artiestennaam) met acrylverf. Omdat hij vond dat dit medium voor hem teveel beperkingen had, sloeg hij nieuwe wegen in. Hij voelde zich verbonden met de moderne tijdgeest. Liever gezegd: met de "Nieuwe Eeuw". De revolutie naar een digitale samenleving houdt hem in haar greep.

Arturo gebruikte zijn ruime ervaring en kennis van digitale media om een nieuwe weg in te slaan. Met behulp van muis en beeldscherm werden zijn werken steeds conceptueler, variërend van surrealistisch tot abstract expressionistisch.

Hoewel zijn kunst zo uit de computer lijkt te rollen en voor iedereen bereikbaar lijkt, vindt Arturo "dat het werktuig pas instrument wordt in de hand van de meester". Een oude waarheid die door hem wordt bevestigd. Met zijn artistieke kwaliteiten brengt hij gevoel in een door velen gevoelloos geacht medium. Hij blaast leven in de virtuele realiteit, zoals kunstschilders de dode verf tot leven brengen.

Heb je een vraag of wil je langskomen om dit kunstwerk in het echt te bekijken?

We helpen je graag! Als je bijvoorbeeld meer wilt weten over hoe het membership werkt. Ga naar onze contactpagina voor meer info. Contact