Foto blauw 2 V4
Kunstenaar

Casper Faassen

Casper Faassen

Over de kunstenaar

Na zijn middelbare school trekt Faassen, op zoek naar avontuur en inspiratie, door de Verenigde Staten. Waar mogelijk bezoekt hij musea en exposities om de werken van zijn grote voorbeelden in het echt te kunnen bewonderen.

In zijn werk is het vooral de emotie die hem drijft en dat is praktisch niet te onderwijzen, aldus Casper over zijn beslissing om geen kunstopleiding te volgen. In plaats daarvan betrekt hij een atelier in een kunstenaarscomplex te Amsterdam. Zwevend tussen impressionisme, realisme en meer abstracte stromingen, experimenteert hij erop los.

Naar verloop van tijd ontwikkelt Casper Faassen, met name beïnvloed door zijn grote voorbeeld Pablo Picasso, een duidelijk herkenbare eigen stijl en neemt de belangstelling voor zijn werk sterk toe.

Vanuit zijn huidige woon- en werkplaats Den Haag vindt de bijzondere kunst van de bevlogen kunstenaar Casper Faassen zijn weg naar exposities, galeries en een snel groeiende groep bewonderaars.

Heb je een vraag of wil je langskomen om dit kunstwerk in het echt te bekijken?

We helpen je graag! Als je bijvoorbeeld meer wilt weten over hoe het membership werkt. Ga naar onze contactpagina voor meer info. Contact