De Kunst.nl

Cadeaubon

Kunst.nl cadeaubon

Geef kunst cadeau

En steun kunstenaars


Wie gun jij een uniek cadeau in deze moeilijke tijd? Een familielid die je al een tijd niet hebt gezien, een vriend die het als ondernemer zwaar heeft of een vriendin die jarig is maar geen bezoek kan ontvangen? Met de Kunst.nl cadeaubon maak je iedereen blij! De cadeaubon is in te zetten voor zowel het huren als het kopen van kunst. De ontvanger kan zelf online het kunstwerk uitkiezen.

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf een bedrag van 50 euro en een veelvoud daarvan. Deze kan je hieronder direct online bestellen. Wij pakken de cadeaubon mooi voor je in en sturen het, jou of de gelukkige, toe per post.

Bestel een Kunst.nl cadeaubon
Vul onderstaande gegevens in. Wil je de bon op een ander adres laten bezorgen? Geef het bezorgadres dan aan bij ‘opmerkingen’.

Direct een cadeau nodig?
Direct een cadeau nodig, of liever een halfjaar- of jaarabonnement kunst cadeau doen? Ook dat kan. Je kan kiezen uit de prijscategorieën €14,50, €19,50 of €34,50 per maand. Je krijgt deze kunstvoucher via e-mail toegestuurd. Direct geregeld dus! Neem hieronder contact met ons op om deze kunstvoucher te bestellen. 
Kunstvoucher