OVER ONS

Het ontstaan

Kunst.nl is ruim 30 jaar specialist en marktleider in zakelijke kunstverhuur en –verkoop in Nederland en België. Vanuit de overtuiging dat kunst op de werkplek inspireert, motiveert en een belangrijke bijdrage levert aan de uitstraling van een organisatie, verzorgen wij vandaag de dag kunst voor zo'n 1.200 tevreden opdrachtgevers.

De collectie

Onze grote en afwisselende kunstcollectie bestaat uit meer dan 30.000 hedendaagse werken. Jaarlijks worden hier nieuwe schilderijen, beeldhouwwerken en (foto)grafische werken van zowel bekende als opkomende kunstenaars aan toegevoegd. Op deze manier zijn onze klanten verzekerd van een actuele collectie en zeer ruime keuze.


Onze full-service formule

Met onze aantrekkelijke full-service huurformule (advies, transport, inrichting, verzekering en periodieke wisseling) onderscheiden wij ons in de branche. Klanttevredenheid staat bij ons bovenaan en hier werken we dan ook dagelijks aan met klantgerichte en professionele medewerkers.

Huren of Kopen

Aankoop van kunstwerken, direct of na een huurperiode, is uiteraard ook mogelijk, evenals andere toepassingen van kunst in de organisatie. Bijvoorbeeld het beheer van uw eigen kunstcollectie (Art of Facility), Employee Benefits en relatiegeschenken. Kortom, Kunst.nl is dé partner in kunstzaken.


vacatures

Bij Kunst.nl zetten ruim 40 medewerkers zich iedere dag met veel plezier in om de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen. Lees meer over de organisatie en vacatures.


sluiten