Kunst huren & sparen

Kunstuitleen is flexibel en betaalbaar. Het grote voordeel is dat u uw kunstwerk ieder jaar kunt ruilen. Bijvoorbeeld als u bent uitgekeken op uw kunstwerk, als uw interieur is veranderd of als u een kunstwerk vindt dat u nog meer aanspreekt.

Aantrekkelijk: Huren & sparen

Bij Kunst.nl huurt en spaart u tegelijk. Uw maandbedrag is te overzien en wordt automatisch van uw rekening afgeschreven. Bovendien spaart u twee derde van het maandbedrag als kooptegoed. Met uw kooptegoed kunt u op ieder moment uw gehuurde kunstwerk of een willekeurig ander kunstwerk uit de collectie kopen.

Rekenvoorbeeld

U huurt een kunstwerk van: € 1.000
U betaalt slechts 1% huur: € 10
U spaart 2% kooptegoed: € 20
Uw kosten per maand zijn 3%: € 30

Na 1 jaar is uw kooptegoed: € 240
Na 3 jaar is uw kooptegoed: € 720

Selecteer direct uw favoriete werken

Mijn Favorieten maakt het mogelijk om uw favoriete kunstwerken te bewaren, te delen met familie en vrienden en te reserveren voor bezichtiging in de Kunst.nl galerie, op een datum en tijdstip van uw keuze. Zo kunt u uw favoriete kunstwerken op uw gemak vergelijken, voordat u tot een definitieve keuze komt. U wordt persoonlijk begeleid door een van onze medewerkers. Deze service is vrijblijvend en kosteloos.
Start direct en ontdek onze collectie

Vragen?Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen voor meer informatie over onder meer de kunstcollectie, online prijzen, bezorging, ruilen van kunstwerken en retourzendingen. Of neem contact op met de particuliere klantenservice.

sluiten