Hoe werkt Kunst.nl?

Eindelijk is er een alternatief voor de traditionele zoektocht bij galerie├źn. Bij Kunst.nl selecteert u eenvoudig uw favoriete kunstwerken, uit de grootste kunstcollectie van Nederland.

Grootste en meest eigentijdse kunstcollectie

Laat u inspireren door meer dan 30.000 originele schilderijen, (foto)grafische werken en sculpturen van ruim 1.000 bekende en opkomende kunstenaars. Selecteer uw favoriete kunstwerken, deel deze met familie of vrienden en reserveer uw definitieve selectie voor een vrijblijvende bezichtiging in de Kunst.nl galerie, op een datum en tijdstip dat u uitkomt.

Aantrekkelijk: Kunst huren & sparen

Kunst huren & sparen (kunstuitleen) is de perfecte formule voor u als particulier. Het grote voordeel is dat u uw kunstwerk jaarlijks kunt ruilen. Uw maandbedrag is te overzien en bovendien spaart u twee derde hiervan als kooptegoed. Met uw kooptegoed kunt u op ieder moment uw gehuurde kunstwerk of een willekeurig ander kunstwerk uit de collectie kopen. Meer over kunst huren en sparen

Direct kopen kan ook

Ieder kunstwerk is ook te koop, voor de online prijs die bij het werk staat vermeld. Deze prijs is vaak lager dan die van vergelijkbare werken bij traditionele galerie├źn en kunstuitlenen. Naast betaling ineens, kunt u kiezen voor betaling in 30 rentevrije maandelijkse termijnen. U betaalt dan geen huur en geen rente. Na ontvangst van de laatste termijn is het kunstwerk uw eigendom. Meer over direct kunst kopen.

Vragen?Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen voor meer informatie over onder meer de kunstcollectie, online prijzen, bezorging, ruilen van kunstwerken en retourzendingen. Of neem contact op met onze klantenservice via 088 1800 180.
sluiten