Bij kunst.nl geloven we dat elk interieur in Nederland kunst verdient. Daarom is het onze missie om kunst toegankelijk te maken voor iedereen. Met onze unieke abonneeformule bieden we kunstwerken aan voor een laag vast bedrag per maand.

Als abonnee krijg je elke zes maanden de mogelijkheid om te wisselen, zo verandert je kunst met je mee. Je hebt de keuze uit ruim 30.000 zeer diverse kunstwerken die passen bij interieurs van nu. Onze collectie is altijd in beweging, want we zijn continue op zoek naar nieuwe kunstenaars en kunstwerken in binnen en buitenland. Dus je vindt altijd weer iets nieuws bij kunst.nl.

Je mag een werk zo lang huren als je wil, maar direct kopen mag ook. Neem je eerst een abonnement en bedenk je later dat je het gehuurde kunstwerk wil kopen? Geen probleem. De eerste zes maanden huur trekken we af van het aankoopbedrag. Na elke wissel kan je dus zes maanden kosteloos nadenken of je het aan wil kopen.

Iets voor jou? Lees meer over onze abonnementen of laat je inspireren en neem een kijkje in onze enorme collectie. Heb je vragen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ben je op zoek naar kunst voor op de werkvloer? Dan verwijzen we je graag door naar Business Art Service. Expert in het effect van kunst.

Werken bij Kunst.nl
Contact