Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Over Kunst.nl

Kunst.nl is 30 jaar specialist en marktleider in zakelijke kunstverhuur en -verkoop in Nederland en België. Vanuit de overtuiging dat kunst op de werkplek inspireert, motiveert en een belangrijke bijdrage levert aan de uitstraling van een organisatie, verzorgen wij de kunst voor zo'n 1.600 tevreden opdrachtgevers.

De collectie

Onze grote en afwisselende kunstcollectie bestaat uit meer dan 40.000 hedendaagse werken. Jaarlijks worden hier nieuwe schilderijen, beeldhouwwerken en fotografische werken van zowel bekende als opkomende kunstenaars aan toegevoegd. Onze relaties zijn zo verzekerd van een actuele collectie en zeer ruime keuze.

Full-service formule

Met een aantrekkelijke full-service huurformule (advies, transport, inrichting, verzekering en periodieke wisseling) onderscheidt Kunst.nl zich in de branche en de klanttevredenheid staat bij ons bovenaan. Hier werken we dagelijks aan met een team van ruim 40 klantgerichte en professionele medewerkers.

Huren of kopen

Aankoop van kunstwerken, direct of na een huurperiode, is uiteraard ook mogelijk, evenals andere toepassingen van kunst in de organisatie. Bijvoorbeeld het beheer van uw eigen kunstcollectie (Art of Facility), Employee Benefits en relatiegeschenken. Kortom, Kunst.nl is dé partner in kunstzaken.

ONTMOET HET KUNST.NL TEAM

Mike Canters

Account support AOF

Marleen van Leeuwen

corporate art consultant overheid

Corine Honders

manager collectie en marketing

Diana van der Heijden

assistent boekhouder

Toinie van Rutten

medewerker sales support

Manja Brouwer

medewerker sales support
sluiten