CatherineVermaut PostWoonkamer

Over Ons

Kunst.nl is het online service platform van Business Art Service. Wij geloven in de kracht van kunst en cultuur. Op kantoor én thuis. Met specifiek op jouw afgestemde kunst creëer je een inspirerende omgeving, voor jezelf en de mensen om jou heen. Kunst stimuleert creativiteit, onderscheidt en draagt jouw identiteit uit.

Kunst.nl biedt hét abonnement voor kunst en geeft gebruikers toegang tot onze kwaliteitscollectie kunstwerken van Nederlandse en Belgische kunstenaars.

Kunst op kantoor

Het integreren van kunst in de bedrijfscultuur creëert een gezonde, stimulerende omgeving die medewerkers inspireert, creativiteit bevordert en een positieve indruk maakt op klanten en andere belanghebbenden.

Bij Business Art Service verbinden we jouw organisatie met kunst. Wij zijn de schakel tussen kunstenaar en klant en creëren impact met een kwaliteitscollectie bestaande uit diverse kunstvormen. Met vier decennia aan kennis en ervaring zijn we marktleider in verhuur, collectiebeheer en -advies én consultancy bij werk in opdracht, van hedendaagse kunst binnen de zakelijke sector in Nederland en België.

Voor meer informatie bezoek onze site BusinessArtService.nl

Voor kunstenaars

Onze kwaliteitscollectie wordt frequent aangevuld en vernieuwd door onder meer functionele, geëngageerde kunst of werk van kunstenaars die niet in het reguliere circuit meedraaien. We staan voor een inclusieve cultuur waarin diversiteit wordt aangemoedigd en we vinden het belangrijk dat onze collectie dit weerspiegelt. 

Ben je kunstenaar en wil je weten of jouw werk in onze collectie past? Stuur ons dan een e-mail met een korte toelichting over jouw werk, jouw website en laat ons weten welke en hoeveel werken je ter beschikking hebt voor onze collectie. In de bijlage kun je in een klein formaat foto’s bijvoegen van je werk. De e-mail verstuur je aan onze collectie consultants; cbc@businessartservice.nl.

Wil je werken bij Kunst.nl?

Lijkt het je leuk en leerzaam om stage te lopen of ben je op zoek naar een baan in de kunsthandel? Actuele vacatures vind je op BusinessArtService.nl/vacatures