Foto blauw 2 V4

Over Ons

Bij Kunst.nl geloven we dat je kunst niet hoeft te kopen om ervan te genieten. Onze missie is kunst toegankelijk maken voor iedereen. Dat doen we met het eerste kunst membership van Nederland.

We bieden een betaalbaar en heel flexibel membership, waarmee je uit een zeer groot aanbod zo veel kunstwerken kunt kiezen als je wilt, en zo vaak kunt wisselen als je wilt, voor een vast bedrag per maand. Je bent al member voor € 24,95 per maand.

Als member heb je onbeperkte keuze uit de grootste kunstcollectie van Nederland, met duizenden unieke schilderijen, gelimiteerde (foto)grafische werken en objecten van meer dan 800 bekende en opkomende kunstenaars. Er worden voortdurend nieuwe werken toegevoegd.

Kunst.nl is een initiatief van Business Art Service, opgericht in 1986 en uitgegroeid tot marktleider in kunst voor bedrijven en instellingen in de Benelux. Naast verhuur en verkoop van kunst verzorgt Business Art Service onder meer functionele kunst, collectieadvies en collectiebeheer. Inmiddels hebben duizenden organisaties in Nederland en België gebruik gemaakt van de diensten van Business Art Service.

 

 

 

Heb je vragen? Neem contact op