CatherineVermaut PostWoonkamer

Voor kunstenaars

Voor kunstenaars

Kunst.nl is een team van liefhebbers én experts op het gebied van kunst. Wij stellen onze collectie zorgvuldig samen en we ontwikkelen goede relaties met onze kunstenaars. Maar hoe komen wij eigenlijk tot onze collectie en met welke kunstenaars werken we samen?

Onze collectie is altijd in beweging en precies om deze reden zijn we daarom ook altijd op zoek naar nieuwe kunstwerken. Dit kunnen zowel 2D als ruimtelijke kunstwerken zijn. We hechten veel waarde aan de kwaliteit van de kunstwerken en de achtergrond van de kunstenaar. We gaan daarom ook altijd eerst in gesprek met de kunstenaar en kijken goed naar zijn werk. Punten waar we bijvoorbeeld naar kijken zijn professionaliteit en originaliteit. Ook kijken we per individueel kunstwerk of het past in onze collectie. Punten waar we op letten zijn de kwetsbaarheid, verplaatsbaarheid en toepasbaarheid van de werken. 

Ben je een kunstenaar en wil je weten of jouw werk in onze collectie past?
Stuur ons dan een email met een korte toelichting over jouw werk, je website en laat ons weten welke en hoeveel werken je ter beschikking hebt voor onze collectie. In de bijlage kan je in een klein formaat foto’s bijvoegen van je werk. De email kan je sturen naar de collectiebeheer commissie, cbc@businessartservice.nl.

Wil je meer weten? Klik dan hier: https://businessartservice.nl/ons-inkoopbeleid