Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

WAT DOEN WE

FULL-SERVICE, ALL-INVan de selectie van kunstwerken tot en met de verzekering ervan, van installatie tot onderhoud; onze full-service huurformule biedt gemak en flexibiliteit tegen zeer aantrekkelijke kosten.

En bij Kunst.nl is alle service altijd all-in! Inclusief persoonlijk advies van onze ervaren art consultants, transport, inrichting, ophangsystemen, sokkels en verzekering. Ook een jaarlijkse wisseling van de gehuurde kunstwerken is bij Kunst.nl inbegrepen, waardoor uw kunstcollectie eigentijds én inspirerend blijft.

Niet voor niets gingen vele bedrijven en instellingen u voor!


KUNST KOPEN

Naast het huren van de werken uit onze collectie, is ieder kunstwerk op Kunst.nl ook te koop voor de online prijs die bij het werk staat vermeld. Deze prijzen zijn vaak lager dan die van vergelijkbare werken bij traditionele galerieën en kunstuitlenen. Dit prijsverschil is mogelijk doordat Kunst.nl grootschalig en rechtstreeks inkoopt bij kunstenaars. Soms is de prijs extra aantrekkelijk, omdat het werk eerder is verhuurd.


PARTNER IN KUNSTZAKEN

Naast het verhuren van kunst, adviseren en begeleiden we u ook graag bij al uw kunst-gerelateerde vragen. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld regelmatig kunst in opdracht, zowel voor zakelijke opdrachtgevers als voor de eigen collectie. Het gaat daarbij om unieke kunstwerken en om (foto)grafische werken in beperkte oplage.


COLLECTIEBEHEER

Kunst.nl heeft ruim 30 jaar ervaring met het beheer van grote kunstcollecties. De eigen collectie van zo'n 40.000 kunstwerken rouleert bij bijna 1.600 opdrachtgevers. Steeds meer opdrachtgevers weten Kunst.nl te vinden voor het beheer van zelf opgebouwde bedrijfscollecties.


sluiten