CatherineVermaut PostWoonkamer

Wachtkamer

Maak een account aan en selecteer kunst voor je wachtkamer

Met je emailadres kun je favoriete werken opslaan in je eigen wishlist. Wil je ze bestellen? Activeer dan je membership. Zolang je wil, zonder verplichtingen. Ga nu aan de slag en selecteer jouw favoriete werken. 

2021.08.09 Kunst.nl 4849 small
Kunst.nl Wachtkamer 1 small

Maak wachten aangenaam

Wachten voor een afspraak valt niet mee. Tenzij je zorgt voor een mooie afleiding. Met onbeperkt kunst aan je muur creëer je een rustgevende sfeer. Wist je dat groen- en blauwtinten voor een kalmerend effect zorgen?

Wil jij de wachtkamer nog prettiger maken voor jouw patiënten? Maak dan gebruik van ons art membership. Je bestelt meerdere kunstwerken voor een vaste en aantrekkelijke prijs per maand, al vanaf € 24,95.

We bezorgen gratis, je kunt kosteloos wisselen en je zit nergens aan vast: je kan maandelijks opzeggen.  Als je een gratis account aanmaakt, kun je beginnen met het selecteren van jouw favoriete werken in je wishlist.

Klik hier om naar de collectie te gaan

Kunst.nl Wachtkamer 2 small

Tips

Digital art consultant

Kom je er zelf niet uit? We helpen je graag bij het kiezen van de juiste kunstwerken. Maak gebruik van onze digital art consultant of bel, chat of mail met ons.

Tel:     088-1800100 
Mail:   welkom@kunst.nl
Chat:  rechtsonder in beeld

KUNST v2.NL Small

Liever een full-service oplossing?

Spreekt kunstadvies, volledige ontzorging en een Art Handler die de kunst ophangt aan? Dan past kunst huren bij Business Art Service bij je. In onze full-service oplossing zijn niet alleen huur, advies van een Art Consultant en voorselectie van kunstwerken inbegrepen, maar ook het transport, inrichting en verzekering. Dat zijn een hoop zorgen minder. 

Lees meer hier over de dienstverlening.