Huur kunst voor jouw bedrijf probeer het 1 maand gratis maak nu een afspraak

De grootste in verhuur en verkoop van kunst in Nederland en België

Kunst heeft een bewezen positief effect op de prestaties, sfeer en imago van een organisatie.
Zo’n 1.200 bedrijven en instellingen maken gebruik van onze full service formule.

Haal creativiteit in huis met Kunst.nl

Kunst doet iets met mensen. Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor kunst op de werkvloer. Maar hoe stel je een kunstcollectie samen? Huren of kopen? En is dat dan niet heel erg duur? Bij Kunst.nl nemen we al het werk uit handen. En maken we het betaalbaar.

wel opkijken, geen omkijken naar

Kunst.nl verzorgt het complete aankoop of huurtraject. Maar voor het zover is, zorgen wij er eerst voor dat we samen met u de juiste selectie maken.

een betaalbare topcollectie

Onze klanten zijn vaak positief verrast over de kwaliteit én toegankelijkheid van ons aanbod. Uw persoonlijke art consultant stemt uw collectie af op uw voorkeuren en budget. Zo hoeft goede kunst niet duur te zijn!

Onze pakketten

Small

5-10 werken

v/a €125,- p.m. * 


medium

10-20 werken

v/a €195,- p.m.*


large

20+ werken

v/a €295,- p.m.*


Benieuwd wat Kunst.nl voor u kan betekenen?

Wij laten het u graag zien in een gratis kennismakingsgesprek waarin u een goed beeld krijgt van onze werkwijze, uitgebreide collectie en de mogelijkheden.

Bel 088 1800 180 of mail naar info@kunst.nl

Heeft u liever dat wij u bellen?

Kunst.nl Awards 2018

Oproep voor alle kunstenaars: doe mee aan de Kunst.nl Awards 2018!
Kunst.nl Award Fotografie

Deze prijs is in het leven geroepen om vervaardiging en ontwikkeling van ambachtelijk werk te stimuleren. Graag nodigen wij iedere kunstenaar uit zijn werk in te zenden. Elke beroepsfotograaf mag hiervoor één foto inzenden. Uit alle inzendingen worden door een vakjury 10 foto's gekozen die tentoongesteld worden.

Kunst.nl Award Grafiekprijs

Deze prijs is door Kunst.nl in het leven geroepen om de vervaardiging en ontwikkeling van ambachtelijke grafiek te stimuleren. Graag nodigen we iedere kunstenaar die ambachtelijk grafiek vervaardigt uit een prent in te zenden.

Business Art Service Innovatie Award

Wij zien steeds meer werkomgevingen waar open plekken gecreëerd worden. De muren verdwijnen en er wordt plaats gemaakt voor glazen wanden. Minder muren betekent minder kunst en minder privacy, wat uiteindelijk leidt tot minder inspiratie op de werkvloer. Daarom zijn wij op zoek naar kunstwerken die zich lenen voor dit type werkomgeving.

*Onze huurprijzen zijn gebaseerd op een full-service dienstverlening waarbij advies, transport, inrichten, ophangsystemen, verzekering en één wissel na een jaar zijn inbegrepen. Na een eerste intake gesprek komen we samen met u tot een selectie kunstwerken. De keuze van de kunstwerken & lengte van de huur periode bepalen de uiteindelijke hoogte van het huurbedrag. 
sluiten