Nu al een kunstcollectie vanaf €125 per maand ervaar nu zelf wat kunst kan doen Ja, dat wil ik!

De grootste in verhuur en verkoop van kunst in Nederland en België

Kunst heeft een bewezen positief effect op de prestaties, sfeer en imago van een organisatie.
Zo’n 1.600 bedrijven en instellingen maken gebruik van onze full service formule.

Haal creativiteit in huis met Kunst.nl

Kunst doet iets met mensen. Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor kunst op de werkvloer. Maar hoe stel je een kunstcollectie samen? Huren of kopen? En is dat dan niet heel erg duur? Bij Kunst.nl nemen we al het werk uit handen. En maken we het betaalbaar.

wel opkijken, geen omkijken naar

Kunst.nl verzorgt het complete aankoop of huurtraject. Maar voor het zover is, zorgen wij er eerst voor dat we samen met u de juiste selectie maken.

een betaalbare topcollectie

Onze klanten zijn vaak positief verrast over de kwaliteit én toegankelijkheid van ons aanbod. Uw persoonlijke art consultant stemt uw collectie af op uw voorkeuren en budget. Zo hoeft goede kunst niet duur te zijn!

Onze pakketten

Small

5-10 werken

v/a €125,- p.m. * 


medium

10-20 werken

v/a €195,- p.m.*


large

20+ werken

v/a €295,- p.m.*


Benieuwd wat Kunst.nl voor u kan betekenen?

Wij laten het u graag zien in een gratis kennismakingsgesprek waarin u een goed beeld krijgt van onze werkwijze, uitgebreide collectie en de mogelijkheden.

Bel 088 1800 180 of mail naar info@kunst.nl

Heeft u liever dat wij u bellen?

*Onze huurprijzen zijn gebaseerd op een full-service dienstverlening waarbij advies, transport, inrichten, ophangsystemen, verzekering en één wissel na een jaar zijn inbegrepen. Na een eerste intake gesprek komen we samen met u tot een selectie kunstwerken. De keuze van de kunstwerken & lengte van de huur periode bepalen de uiteindelijke hoogte van het huurbedrag. 
sluiten