DIENSTEN

WAT DOEN WE?Kunst doet iets met mensen. Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor kunst op de werkvloer. Maar hoe stel je een kunstcollectie samen? Hoe selecteer je kunst die zorgt voor de gewenste uitstraling en die past in de werkomgeving en het budget? Hoe betrek je medewerkers? En wie zorgt voor het onderhoud?

Kunst.nl heeft het antwoord. Met ruim 30 jaar ervaring én onze unieke full-service huurformule helpen we al bijna 1.200 bedrijven en instellingen in Nederland en België met het huren én kopen van kunst op de werkvloer!


HOE WERKT HET?

Kunst.nl verzorgt het complete aankoop- of huurtraject. Maar voor dat het zover is, zorgen wij er eerst voor dat we samen met u de juiste selectie maken.

Hoe dat werkt? Heel eenvoudig...


VOOR WIE?

Kunst doet iets met mensen en heeft een bewezen positief effect op de prestaties, sfeer en imago van een organisatie. En omdat elk bedrijf verschillend is, past bij elke organisatie andere kunst. Kunst.nl kan u hierin adviseren, ook over de specifieke voordelen die we bieden voor directies of facilitair managers. Wat die voordelen zijn? We leggen het u graag uit. 


WAT KOST HET?

Onze klanten zijn vaak positief verrast over de toegankelijkheid van onze full-service huurformule. De kosten bedragen 1,25% van de waarde van uw kunstcollectie per maand, inclusief alle service en jaarlijkse wisseling. Ter indicatie kunt u uitgaan van ca. € 10,- per kunstwerk per maand.

Uw art consultant stemt uw collectie af op uw voorkeuren en budget.


sluiten